Overnatting

Også i 2022 vil vi anbefale alle å forhåndsbestille overnatting. Velkommen til Snøheim!

Bestille rom:

Kveldsstemning på Snøheim.
Kveldsstemning på Snøheim. Foto: Monica Hägglund Langen

For å bestille rom kan du benytte online booking, ringe eller sende e-post med følgende informasjon:

• Ankomstdag / Avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Gjerne informer om eventuelle allergier
  • Medlem i DNT eller ikke.
  • Navnet på den som har bestilt med adresse og  telefon

til snoheim@dnt.no​​​​​​​

Det er ikke tillatt å bruke sovepose i våre senger. Alle våre senger har dyne og pute med varetrekk på. Du trenger enten egen lakenpose + putevar, ta med eget sengetøy eller leie sengetøy hos oss.

Kontaktinfo og priser:

Koselig i stuen på Snøheim.
Koselig i stuen på Snøheim. Foto: Monica Hägglund Langen

Fullstendig kontaktinformasjon til Snøheim finner du her.

Prislisten finner du her.

Hund på hytta

Vi har tre hunderom. For å benytte disse, må du bestille i forkant.

Avbestilling

Fri avbestilling for alle bestillinger inntil 5 dager før ankomst. (Eksempel: Opphold fredag må senest avbestilles søndag kl. 23:59.)
Avbestillinger gjort 0-4 dager før ankomst belastes i sin helhet.

Medlemskap i DNT:

Det skal lønne seg å være medlem i DNT! Som medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Medlemskap i DNT

Smitteverntiltak:

Den ekstraordinære situasjonen vi har vært gjennom krever at gjester til enhver tid følger gjeldende smittevernreglene. Sett dere inn i nasjonale og hytten sine regler på forhånd.

Fantastisk utsikt fra Snøhetta.
Fantastisk utsikt fra Snøhetta. Foto: Monica Hägglund Langen